Měníme ceník produktů

Milí zákazníci, pejskaři a kamarádi, bez okolků Vás chceme informovat o kompletním přecenění našich produktů.

Protože si vážíme Vaší podpory a důvěry, změnu komunikujeme s předstihem a naprosto transparentně. Díky tomu máte poslední možnost nakoupit u nás za staré ještě nezměněné ceny. 

Proč měníme ceník? 

Během posledního roku jsme provedli spoustu interních změn, které nám umožnily obsloužit stále se zvyšující poptávku po našich produktech ve stejné rychlosti a kvalitě. Založili jsme společnost s právní formou, přestěhovali jsme se do větších výrobních prostor a najali zaměstnance.

Všechny tyto změny nám rapidně navyšují měsíční náklady, které jdou ruku v ruce se stále se zvyšujícími cenami materiálů a služeb, které využíváme pro zajištění výroby našich produktů a chodu celé firmy. Jelikož jsme nepočítali s obrovským růstem naší značky, všechny tyto náklady nejsou momentálně započítané v současných cenách, které se pro nás stávají ekonomicky neudržitelné. 

Abychom zajistili stále stejnou kvalitu a rychlost, na kterou jste zvyklí u současných produktů a navíc dokázali rychleji přinášet novinky, které právě připravujeme, jsme nuceni zvýšit ceny našich produktů. Nemusíte se obávat, ceny se změní pouze mírně, abychom dokázali uhradit všechny provozní náklady a zároveň měli dostatek prostředků pro investici do zmíněných novinek.

Ceník změníme v průběhu následujících dvou týdnů. Přesný termín záměrně neuvedeme, jelikož nechceme zahltit naší výrobu objednávkami v jeden den těsně před změnou. Pokud stále váháte nad pořízením něčeho nového od nás, je právě ta nejlepší chvíle! 

Závěrem bychom chtěli opětovně poděkovat za Vaší veškerou podporu a důvěru. Obrovsky si ceníme všech vašich reakcí na naše produkty. Je až neuvěřitelné, kolik jich od Vás máme a těší nás, že se Vám naše produkty líbí a používáte je v každodenním životě se svým psím parťákem. Jen díky Vám můžeme dělat to, co nás baví, a přinášet Vám potěšení našimi produkty. 

Věříme, že i přes změnu si stále udržíme Vaší přízeň a podporu.

Děkujeme!

Zpět do obchodu